miercuri, 22 ianuarie 2014

Situat în deșertul Sonoran din Tucson , Arizona , această 1970 casa renovată de Secrest Arhitectura profită de stilul de viață de interior - exterior al Occidentului .



De la arhitect :

"Reședința Silvertree este un studiu in modul in care un mic imobil , datat , închis în interior și sa concentrat ședere poate fi reînviat într-un spațiu modern, de inspirație care interacționează cu mediul . Climatul minunat al desertul Sonoran , precum și posibilitatea de viață de interior - exterior , a fost ignorat în planul de podea anterioară a acestui anii 1970 casa vag mediteranean . O terasa din spate frumos scalate cu mare desert , munte și vedere parțială la oraș a fost aproape inaccesibil în planul de etaj al casei existente . Utilizatorul a trebuit să fie a merge prin garaj existente, sau prin dormitorul principal pentru a accesa terasa din spate . Un nou spațiu multi- funcțional , și o bucătărie și sală de mese remodelat , toate gravitează în jurul unui nou cămin trei laturi . Semineul este la nucleul spațiului și acționează ca un punct focal în timp ce separă spațiile . Semineul este poziționat pentru a deschide la toate spațiile de locuit , precum și terasa exterioara . Aceste noi spații permitrestul casei existente să fie conectat cu exteriorul . Garajul a fost mutat , creând un acces mai bun în și din garaj și permițândrestulspatele casei pentru a deschide la exterior . Noua locație tampoane spatii de locuit de la carosabil . Garajul este acoperit cu tencuială de culoare integral contrastante , dar completarea casa existent stuc pictat și pereții site-ului. Depozitare este ascuns în spatele panourilor de mesteacan permit garaj să fie minim și ordonat . Noile acte de garaj ca un showplace pentru proprietarii iubit restaurat 1970 Citroen DS . A fost adăugată o cămară între zonele de locuit și noul garaj crearea unui spațiu de tranziție și de stocare suplimentar pentru noua bucatarie . Cămară este îmbrăcat în panouri de mesteacan cu uși retragerea cămară ascunse .

 Ferestrelor a fost poziționat pentru a oferi opinii controlate și lumina în timp ce de screening de case vecine . O fereastră se deschide lucarna la est punctele de vedere care să permită de vârfurile Munților Catalina . Montant mai puțin - cap la cap la cap geamurilor a fost folosit pe fațada de nord a consolida conectivitatea cu aer liber și oferă vederi absolute . Un fascicul de mare de oțel se întinde pe spațiul de susținere a acoperișului face acoperișul par să plutească peste sticla - montant mai puțin de mai jos . Ecrane retractabile mari ascunse în tavan oferă intimitate și control solar atunci când este necesar . Existent incadrarea patio veranda a fost salvat și acoperită cu placaj panel de mesteacan să se unească interior și exterior . Incadrarea este susținută de grinzi de oțel - flanșă larg și coloane de beton ecou limba interior . Noul spațiu permite terasa exterioara pentru a deveni o extindere a spatiilor interioare care încurajează viață de interior - exterior . Podele Integral color de beton de mai jos , și scafe de mesteacan de mai sus , se extind la exterior de rupere limita opac convențional , estompează linia dintre interior și exterior . O ușă mare personalizat glisante poate fi deschis pentru a consolida conectivitatea cu spatiile exterioare . Spațiul devine acum un observator în care se poate experimenta mediul în continuă schimbare din deșert , schimbările zilnice și anuale de lumină ,înflorit Palo Verdes , în primăvara anului , și fulgerul spectaculos arată în timpul musoni ."







via

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer